Zsugorodhat e a mell ha lefogyok,

Mellcsökkentő műtét, miért nem elég lefogyni a mellei összezsugorodásáért - Dr

Mellimplantátum csere, különböző orvosi véleményekkel Kedves Doktor úr! Az én kérdésem az implatnátum cseréjével kapcsolatos. Sok költözésnek köszönhetően, a műtétet igazoló papírokat elvesztettem, így sem a méretetsem a pontos típusát nem ismerem az implantátumnak. Érdeklődtem a műtétet végző orvosnál, hogy meg-e van még az eredeti példány, de sajnos nemleges választ kaptam. Én úgy emlékszem, hogy as lett beültetve, de a párom másként tudja.

Válaszok (12)

Az implantátum cseréjének az oka, esztétikai jellegű. A bal oldal kisebbnek tűnik, kerek formájából veszített, míg a jobb oldali formája megmaradt, de kb. Két Palsztikai sebésznél jártam eddig, különböző válaszokat kapva. Az első vélemény a bal oldal. A második szakvélemény a bal méretű implantátum kezdetleges tokzsugorodás gyanús,de tapíntásra ennek jellegzetes jeleit nem mutatta, a jobb oldali felcsúszott.

Amennyiben a tokzsugorodás a műtét során bebizonyosodik, a cserét nem végezné el. Az implantátumokat eltávolítaná, majd néhány hónap után az új implantátumikat behelyezné.

Супер Завтрак при похудении Лучший Рецепт Супер Завтрак Ем и худею Похудела на 39 кг

Az első doktor a kezével nagyon gyengén vizsgált meg, míg a második doktor sokkal erőteljesebb szakértelemmel. Nekem fájdalmam nincs, csak formailag látom, hogy bizony az idő megviselte a kicsikéket. Genetikámnak köszönhetően a mellem nem ereszkedett meg, olyan mértékbenhogy a bimbóudvart feljebb kellene varrniebben mindkét doktor egyetértett. Viszont mégis rengeteg kérdés felmerült bennemamire szükségem lenne. Az implantátum mindkét esetben Polytech lenne.

A méretet én is eldönthetem. Mivel nem vagyok tisztában a mostani pontos mérettelígy neki gondot okoz az implantátum kiválasztása a későbbiekben. Sem a tokosodásról sem a mostani méret behatárolásáról nem eset szó. Míg második doktor: semmikép nem ugyanabba a zsebbe, és nem izom alá, hanem izom elé, forma anatómiai, a méret hasonlómint a mostani, vagy egy mérettel nagyobb, de ezt még nem eldöntött, hisz a régi implantátum eltávolításánál derül majd ki pontosan melyik méretet tudja úgy behelyezni, hogy a mellett kitöltse.

A mostani implantátum lehetséges méretét tól-ig behatárolta, ezáltal 3 méretet rendel majd be, melyek közül dől majd el melyik lesz a nyertes. Ezek tudatában kérem tanácsát, hogy az információk közül melyiket tekintsem az én esetemben meggyőzőnek.

Mellcsökkentő műtét: miért nem elég a fogyás ahhoz, hogy a mellek összezsugorodjanak

Ami aggaszt, az a izom elé helyezés, mert félek ennek hatására, a melleim gyorsabban elindulnak majd lefelé, az évek elmúltával. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel, Piroska Expressz mellnagyobbítás bimbóudvaron keresztül, heg nélkül?

Tisztelt Doktor Úr! Egyik barátnőm pár hónapja esett át mellnagyobbításon az Ibériai-félsziget kisebbik országában. A barátnőm vékony. Nagyon érdekes műtétje volt, itthon még nem is hallottam ilyenről. A kinti orvos azt mondta, nem a barna részen kívül vág, hanem a barna részen belül, mert a barnában sokkal jobban gyógyul. Az implantátumok a mellmirigyek alá, izom fölé kerültek, köbcentis kerek, enyhén érdes, ázsiai gyártmány.

a testzsír elégetésének leghatékonyabb módja legjobb weboldalak a fogyás tippjeihez

A műtét úgy történt, hogy a barátnőm reggel 9-re bement, délután 3-kor pedig hazaengedték. Azt mondták neki, hogy a kutatások alapján az otthon jobban, gyorsabban gyógyulnak a betegek.

A műtét után volt 10 alkalmas mell masszázs, benne volt az árban. Hetente 3-szor műtét után 1 héttel kezdődött. Segíti a mellműtét utáni duzzanat lemenetelét. Ezt nyilván nem az orvos csinálta. Mindezért eurót kellett fizetni. Pataki doktor úrnak mi a véleménye erről, tényleg jobb a mellnagyobbítás így? Köszönettel: Katalin Többszörösen elrontott mellnagyobbítás korrekciója Tisztelt Doktor úr. Végső elkeseredesemben fordulok önhöz. Mell korrekciós műtétre lenne szükségem,de sajnos nem találok orvost aki segítene,vagy segíteni tudna.

Eddig 2 mutetem volt ,mind kettő 4 évvel ezelőtt kb. Gondoltam megpróbálok együtt élni a mostani melleimmel, de időről időre egyre jobban lóg le és meg sorolhatnám.

  • A jellegzetes fájdalom a mellbimbókban A menopauza így hat a mellekre Információs anyagok A menopauza így hat a mellekre - HáziPatika Lehet, hogy a mellbimbók megsérülhetnek a menstruáció előtt: általános információk Ösztrogéndominancia tünetei postasgym.
  • A mellbimbó és bimbó udvar korrekciói Zsugorodhat-e a mell, ha lefogyok, Mikor szükséges a mellkorrekció?
  • Mellcsökkentő műtét, miért nem elég lefogyni a mellei összezsugorodásáért - Dr
  • A testzsír elégetésének leghatékonyabb módja
  • A barátom nem tud fogyni
  • Fogyás a zsírátadás előtt vagy után (Fotó)
  • Fogyni és zsírt égetni

Több híres orvosnál is jártam az utóbbi 1 évben, sok-sok mindenkinél, eddig reménytelenül. Ma már kimerem jelenthetem hogy Magyarországon nem vállalja el senki a helyre állító mutetemet.

Ön az utolsó remenyem ,hogy itthon Magyarországon segítséget kaphatok. Tobszor is próbálkoztam már önhöz bejutni,de hossz a várólista: Kedves kolléganője elmondta,hogy doktor úr csak valamikor jövőre tudna megnézni,és esetleg műteni. Igazaból nekem bármikor jó lenne a műtét ,persze jobb lenne minél előbb ,de természetesen tudnék varni is.

Az eltűnt mellek nyomában I. Új Nő A mellem kisebb lett, lefogy Kezdőlap A melle kisebb lesz, ha lefogy? Beszéljétek meg A mell kisebb lesz, ha lefogy? AW: A melle kisebb lesz, ha lefogy? Tehát már van egy kicsit kevesebb, mire a méret sokkal kisebb, és a melltartók túl nagyok.

Csak fontos lenne tudnom hogy a doktor úr tud-e segíteni vagy nem. Nem szeretnek meg zsugorodhat e a mell ha lefogyok kételyek közt maradni,hogy kaphatok e öntől segítséget,vagy külföldön kell tovább probalkoznom.

hasonló kérdések

Kérem doktor úr,szanjon rám egy kis időt hogy meg mondhassa nekem hogy tudja-e nekem ön segíteni,vagy probalkozzak tovább külföldön. Par fotót csatolok a melleimről. Tisztelettel, Linda Tokzsugorodás és bevérzés kezelése implantátumcsere nélkül? Két évvel ezelött emlönagyobbításon estem át, polytech texturális felületü anatómiai implantátum kerültizom alá beültetésre.

Nem mindig kell csere...

Az egy éves kontrollon minden rendben volt, viszont néhány hónappal késöbb tokzsugorodás s bevérzés alakult ki,minek következtében januárban dréncsövel eltávolítottak 3dl vért, zsugorodhat e a mell ha lefogyok februárban a bal mellemen korrekciós mütétet is végrehajtottunk. Az üreg kitisztítása s részleges tokeltávolítás történt a hátsó falról, implantátumcsere nem történt. Amütét után szeróma alakult ki,amely kb.

Ennek 5 hónapja, s a bal mellem formára már azonos a jobbal,viszont hason fekvésnél még mindig keményebb, s még melltartó keresztül is kitapintható a hullámosodás, elöre hajolva pedig rettentöen látni is.

Aktív sportolást nem végzek, ha befeszül a mellizom, mintha két részre dudorodna az implantátum, nagyon kellemetlen.

Az orvosom szerint egy újabb mütét, implantátumcserével sem segítene, a mütét óta úgy érzem, csak az idöt húzzuk. Rettentöen csalódtam ebben az egészben, s tanácstalan vagyok, ezért szükségem lenne egy másodvéleményre. Olvastam a polyuretán implantátumokról is,de jelenleg leginkább arra hajlok, hogy véglegesen eltávolíttatom.

Fogyás a zsírátadás előtt vagy után? (Fénykép)

Az anyagi vonzata már nem érdekel a dolognak, csak problémák nélkül szeretnék aktív életet élni. Köszönöm a válaszát. Anna Implantátum-eltávolítás vagy csere?

Mi a megoldás idősebb korban? Kedves doktor úr! Kérem olvassa el levelem.

szülés utáni fogyás legjobb módja gyors módja az otthoni fogyásnak

Remélem a választ még ha nem is posztolják ki, hiszen majd olvasni fogja nem vagyok egy szilikonreklám. Mara vagyok ,43 éves. Akkor is fontos volt az egészségem, és a legjobb minőségű kohezív géllel töltött implantátumot választottam. Kár ezt már latolgatni, hogy mit mondott az fogyi ital és én mit fogtam fel ,mert sajnos total úgy emlékszem hogy azt mondta nekem,hogy ez a műtét egy életre szól, és nem kell cserélni az impit.

Természetesen 15 év után már nem volt szépaz egyik zsugorodni kezdett,így cserélni kellett. Orvost váltottam mert nem akartam b kosárnál nagyobbat,és sajnos az első orvosom azt eröltette hogy nagyobb legyen. Orvosváltással is műtétem jól sikerült. Viszont ami nagyon foglalkoztat mostanában, hogy mi vár rám e tekintetben a hátralévő életemben, hiszen fiatalon,amikor még elvileg regenerálódnak a sejtjeink…még így is 15 évet bírt akkor most hogyan fogunk kinézni 70 évesen?

Erre sajnos azt mondta nekem az első orvosom hogy azok a hölgyek akik mellet nagyobbítatnak erre nem szoktak gondolni. Bocsánatot kérekde kivétel vagyok és szerintem még bőven vannak társaim.

Lehet ítélkezni hogy hiúságunk áldozatává válunk.

... de több okból is indokolt lehet:

Nem vagyunk sem szentek sem angyalok. De a legjobbat szeretném kihozni a helyzetből ha már megcsináltam magamnak a problémát. Ha a legjobb esetben 20 évet bír az implantátumom,akkor 54 éves leszek amikor következne a műtét jobb esetben ha ráverünk még pár évet, de 60 évesnél tovább biztosan nem húzom Sajnos az én orvosom idősebb korban van ,javában nyugdíjas lesz.

Mindenképp másik orvost kell majd keresnem.

hogyan lehet biztonságosan lefogyni 4 csatorna fogyás depakote

Ezért is írok. Ha csak valami nagyon meggyőző érvet olvasnék, vagy találkoznék olyannak aki idősen is teljes, és nő implantátummal együtt.

Érdekesmegbeszélések